Authentiek Eten

In grote delen van het wereld geniet de Indiase keuken van veel populariteit. Of het nou de oude koninklijke recepten zijn van de Maharajas, of de imperiale Britse ‘curries’ er iets voor iedereen om te beleven. Dit zou niet iets verassend zijn als men nagaat dat het land ongeveer 1.2 biljoen mensen heeft, ieder groep met hun eigen tradities en cultuur, en tevens ook een groot natuurlijke biodiversiteit.

Als gevolg is het Indiase keuken heel rijk gevarieerd. Vlees of vegetarische gerechten, mild of pittig, brood of rijst, het gaat maar door. Er is iets passends voor de smaak en honger van iedereen.

Hoewel wij bij de Bombay Palace ons meer richten op het Noord Indiase Mughlai keuken, zijn er ook veel andere soorten gerechten van verschillende regios zoals de pittige Vindaloo van Goa of de romige Korma van Kashmir. Wij bieden een variatie van kook technieken, curries, tandoori en vegetarische gerechten.

Als u bij ons aanwezig bent garanderen wij een unieke Indiase gastvrijheid met een warme interieur, zodat u een ware sfeervol Indiaas beleving krijgt.

Namens Bombay Palace heten wij u spoedig welkom, en alvast Eet Smakelijk!

Over de Chef

Bombay Palace is een unieke en authentieke Indiase restaurant in het mooie Scheveningen van Den Haag, gestart door onze chef kok meneer Naresh Chaubey.

Oorspronkelijk uit de kleine stad Jhansi, beroemd voor haar Koningin Lakshmibai, ging Naresh Chaubey naar Lucknow om zichzelf te opleiden als chefkok en in het management van de horeca industrie. Na het afstuderen is hij begonnen als trainee aan de populaire Taj hotel in Delhi, waarna hij verhuisde naar Muscat om als chefkok aan de slag te gaan in het Al Bustan Palace hotel. Vervolgens is hij na een paar jaar naar Nederland verhuisd nog steeds als werkend chefkok maar dan meer in het Indiase keuken, en tenslotte als ondernemer en hoofdkok in 1998 een van de weinige Indiase restaurants in Nederland begonnen.

Met zoveel jaren ervaring in verschillende keukens en werk omgevingen begrijpt Naresh Chaubey goed hoe hij de juiste eet ervaring naar de gasten moet toebrengen, op zijn Indiaas natuurlijk. Het was zijn visie toen hij Bombay Palace begon, om echte authentieke Indiase smaken aan Nederlandse gasten te introduceren en natuurlijk ook de vele internationale mensen die in omgeving Den Haag zichzelf hebben geplaatst.